Γλυκό - Ρόφημα -Ποτό
Γιαούρτι καραμελέ με 2 υλικά
Το My-City.gr προτείνει Γιαούρτι καραμελέ με 2 υλικά
Υλικά
- 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
- 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Εκτέλεση
- Αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
- Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
- Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
- Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
- Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.
Πηγή: gastronomos.gr