Γλυκό - Ρόφημα -Ποτό

Γιαούρτι καραμελέ με 2 υλικά

Το My-City.gr προτείνει Γιαούρτι καραμελέ με 2 υλικά

Υλικά

  • 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
  • 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

Εκτέλεση

  1. Αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
  2. Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
  3. Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
  4. Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
  5. Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
  6. Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.

Πηγή: gastronomos.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button