ΠροτάσειςΥγεία - Ομορφιά - Παιδί

Πρότυπο Ποδολογικό Ινστιτούτο Πειραιά,η απόλυτη φροντίδα για υγιή και άνετα πόδια!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει και σας προτείνει το Πρότυπο Ποδολογικό Ινστιτούτο

Ανακαλύψτε το Πρότυπο Ποδολογικό Ινστιτούτο, τον απόλυτο προορισμό για τη φροντίδα των ποδιών σας στο κέντρο του Πειραιά ! Με εξειδικευμένους επαγγελματίες και προηγμένες μεθόδους, προσφέρουν εξατομικευμένες θεραπείες που εξασφαλίζουν την υγεία και την άνεση των ποδιών. Εμπιστευτείτε τους για την πρόληψη και τη θεραπεία ποδολογικών προβλημάτων και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς! Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού για έναν εντελώς δωρεάν ποδολογικό έλεγχο.

Αναβαθμίστε την ποιότητα ζωής σας με τις καινοτόμες υπηρεσίες του Πρότυπου Ποδολογικού Ινστιτούτου, που περιλαμβάνουν διάγνωση, αποκατάσταση και προληπτική φροντίδα. Εδώ χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσουν ότι τα πόδια σας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Στο Πρότυπο Ποδολογικό Ινστιτούτο, κατανοούν ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Γι’ αυτό, οι υπηρεσίες είναι προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες. Από την αντιμετώπιση συνηθισμένων προβλημάτων όπως μυκητιάσεις, μέχρι πιο σύνθετες καταστάσεις, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρουν λύση. Το πελματογράφημα είναι πάλι μια υπηρεσία που ίσως σας αφορά και είναι δωρεάν!

Εσείς επιλέξετε ανάμεσα σε απλό πεντικιούρ,θεραπευτικό πεντικιούρ ή εξειδικευμένο πεντικιούρ ανάλογα τις ανάγκες σας. Επίσης υπάρχει το πεντικιούρ που αφορά το διαβητικό πόδι που γίνεται με επαγγελματισμό και ιδιαίτερη προσοχή δίνοντας στο πελάτη μεγάλη ανακούφιση. Η υγεία των ποδιών σας είναι η προτεραιότητά τους! Μην αργείτε κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 55, Τερψιθέα Πειραιάς

(εντός εμπορικού κέντρου)

Τηλέφωνο: 695 117 2225

Instagram: podiatry_institute

Αφιέρωμα  My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button