Γλυκό - Ρόφημα -Ποτό
Ποπ κορν με σοκολάτα και καρύδα του Έκτορα Μποτρίνι
Υλικά για 2 άτομα
- 50 γρ. καλαμπόκι για ποπ κορν
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας
- 2 κ.σ. κακάο σκόνη
- 1 κ.γ. φλέικς από καρύδα
- 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη
- 2 κ.γ. κουβερτούρα τριμμένη
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε τα ποπ κορν με το καλαμπόκι και το λάδι καρύδας και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Γαρνίρουμε από πάνω με όλα τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Πηγή: www.botrini.gr