Αποκλειστικά στο My-City.gr μας μιλά ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος από το MasterChef
–Είσαι στο λούνα παρκ και διαπιστώνεις πως έχεις να φας από χθες το μεσημέρι,το μόνο κατάστημα που βρίσκεις είναι μια καντίνα που λέει «Φτιάξε το δικό σου sandwich» , ποια υλικά θα έβαζες στο sandwich και γιατί;
Αρχικά ξεκινάμε από το ψωμάκι που θα είναι κουλούρι Θεσσαλονίκης / χάμπουργκερ , μέσα θα περιέχει μοσχαρίσια πικάνια , αβοκάντο , σπαράγγια και γραβιέρα.
– Τι σε έκανε να δηλώσεις συμμετοχή στο Master Chef; Aυτό που έζησες ήταν αυτό που φανταζόσουν;
Στο master chef δήλωσα συμμετοχή διότι έβλεπα τa προηγούμενα και έλεγα γιατί όχι και εγώ.
Δεν πρόλαβα να ζήσω πολλά στο master chef και δεν πρόλαβα να δείξω και πολλά σχεδόν τίποτα τολμώ να πω.
-Βρίσκεσαι σε ένα δάσος της Ελλάδας,κουβαλάς μαζί σου αλεύρι,νερό και τα βασικά υλικά που προτιμάς.Ποια φρέσκα υλικά θα έπαιρνες από το δάσος ώστε να δημιουργήσεις ένα όμορφο πιάτο;
Ένα δάσος γεμάτο από άγρια χόρτα…Για να συνοδέψω το ψάρι μου
βλίτο , ζοχός ,κάπαρη , μυρώνια ,άγριο σκόρδο & ραπανίδα.
-Ποια άτομα ξεχώρισες από το Master Chef και γιατί;
Ξεχώρισα τον Κώστα και τον Ιωάννη.
Με τον Κώστα κάναμε παρέα από την πρώτη στιγμή πριν ακόμα μπούμε στο σπίτι , είναι πολύ καλός μάγειρας με πολλές γνώσεις.
Ο Ιωάννης είναι η πιο καθαρή ψυχή του master chef, είναι πάντα κοντά σε όποιον νοιώσει ότι χρειάζεται οτιδήποτε.
-Ποια είναι τα επόμενα μαγειρικά σου σχέδια;
Είχαμε κάνει μια συζήτηση με κάποια άτομα μέσα από το παιχνίδι να τρέξουμε ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας!
-Ποιο είναι το motto σου ;
Πίσω από την κάθε αποτυχία κρύβεται το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία…
Συνέντευξη: My-City.gr
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο