ΑγγελίεςΠροτάσεις

Ανακαλύψτε τα κορυφαία ακίνητα του Bellohome – Ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε!

Το My-City.gr σας παρουσιάζει ευκαιρίες ακινήτων του Bellohome που δεν πρέπει να χάσετε!

Το Bellohome σας παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή από ακίνητα, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Από διαμερίσματα σε κεντρικές αστικές τοποθεσίες, μέχρι οικόπεδα με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να επενδύσετε σε εξαιρετικά ακίνητα που υπόσχονται ποιότητα ζωής και μεγάλη επενδυτική αξία.

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις:

  • Οικόπεδο 825 τ.μ. – Κέντρο, Καλύβια Θορικού Ιδανικό για κατασκευή κατοικίας ή επενδυτικού ακινήτου σε προνομιακή τοποθεσία στα Καλύβια Θορικού. Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, με εύκολη πρόσβαση σε βασικές υποδομές και υπηρεσίες. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ηρεμία, κοντά στη φύση και ταυτόχρονα σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

  • Διαμέρισμα 52 τ.μ. – Καλλίπολη, Καλλίπολη – Φρεαττύδα (Πειραιάς) Ένα άνετο και φωτεινό διαμέρισμα στην καρδιά της Καλλίπολης, λίγα λεπτά από τη θάλασσα και τα μέσα μεταφοράς. Ιδανικό για ζευγάρια ή επενδυτές που αναζητούν μια γρήγορη απόδοση, καθώς η περιοχή βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Η εγγύτητα στην παραλία και την αγορά καθιστούν το ακίνητο εξαιρετική ευκαιρία για μακροχρόνια κατοικία ή βραχυχρόνια μίσθωση.

  • Οικία και Κατάστημα – Λιναριά, Σκύρος Στη γραφική Λιναριά της Σκύρου, αυτά τά ακίνητα συνδυάζουν κατοικία και εμπορικό χώρο. Ιδανικά για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τη μόνιμη διαμονή με επιχειρηματική δραστηριότητα, σε έναν από τους πιο γοητευτικούς και ήσυχους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας. Ιδανική τοποθεσία για τουριστικές δραστηριότητες ή χαλάρωση, με πανέμορφη θέα και άμεση πρόσβαση στο λιμάνι.

  • Διαμορφωμένο Οικόπεδο 280 τ.μ. – Περιοχή Aίας Κλάμπ, Μαρούδι, Σαλαμίνα Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε μία από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Σαλαμίνας. Το οικόπεδο των 280 τ.μ. είναι έτοιμο για ανάπτυξη και προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, είτε για μόνιμη κατοικία είτε για εξοχική χρήση. Η περιοχή Μαρούδι φημίζεται για την ηρεμία της και την όμορφη φυσική τοποθεσία, ιδανική για χαλάρωση μακριά από την πόλη.

  • Διαμέρισμα 85 τ.μ. – Καμίνια, Καμίνια – Παλαιά Κοκκινιά (Πειραιάς) Σε μια από τις πιο ζωντανές και παραδοσιακές συνοικίες του Πειραιά, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα των 85 τ.μ. είναι ιδανικό για οικογένειες ή επενδυτές. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία και εμπορικά καταστήματα. Η τοποθεσία του στην καρδιά των Καμινίων το καθιστά ιδανικό για άνετη διαβίωση ή ακόμα και για εκμετάλλευση ως επένδυση. Επενδύστε στην ποιότητα και την τοποθεσία με το Bellohome!

    Αυτά τα ακίνητα συνδυάζουν εξαιρετικές τοποθεσίες, ποικίλες επιλογές και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες με το Bellohome.Η ομάδα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη επενδυτική επιλογή ή την ιδανική κατοικία για εσάς!

 Ακτή Θεμιστοκλέους 244 και Λυγίνου 25 Πειραιάς , 6979210935

Αφιέρωμα My-City.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button