Γλυκό - Ρόφημα -ΠοτόΠάσχα

Μπισκοτογλυκό της στιγμής με Πασχαλινά κουλουράκια

To My-City.gr σας παρουσιάζει Μπισκοτογλυκό της στιγμής με Πασχαλινά κουλουράκια

Υλικά

  • 125 γραμμάρια περίπου Πασχαλινά κουλουράκια
  • 300ml κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά χτυπημένη σε σαντιγί
  • 90 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Στο μπλέντερ θρυμματίζετε τα κουλουράκια μέχρι να γίνουν σκόνη και αφήνετε στην άκρη.
Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφικτή σαντιγί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και διπλώνουμε με μια σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Βάζουμε σε κάθε μπολάκι λίγο από τα τριμμένα κουλουράκια, από πάνω την κρέμα και επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσουμε όλα τα μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε. Αλλά αν το μείγμα είναι παγωμένο μπορούμε να το σερβίρουμε αμέσως.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also
Close
Back to top button